Tilmelding til EIF-Fitnesscentre

Adgang til fitnesscentrene sker ved brug af personlig adgangschip/kort.
Sådan kommer du igang:
  1. Opret bruger en profil på egedal-if.halbooking.dk.
  2. Du får et bruger-ID  tildelt som bliver sendt på din email, den skal du bruge til logge på egedal-if.halbooking.dk.
  3. Log på egedal-if.halbooking.dk for at acceptere betingelserne for benyttelse af EIF-Fitness.
  4. Du skal købe en adgangschip/kort, som er din nøgle til døren.
  5. Du skal købe et medlemskab.
  6. Du skal afhente din adgangschip/kort.
  7. I Smørum-hallen kan udlevering ske hos halinspektøren. Medbring kvittering for køb af chip/kort  (modtaget på mail).
  8. I Ganløse-hallen kan udlevering ske ved telefonisk aftale med Trine Stengade 40 96 05 10. Medbring kvittering for køb af chip/kort (modtaget på mail).
Detaljeret guide finder du HER.
Det med småt:
  • Du skal være minimum 16 år for at benytte faciliteterne
  • Som bruger af EIF-Fitness må du kun benytte faciliteterne i bestemte tidsrum jvf fordelingsplanen (kan ses under åbningstiderne)
  • Adgangskontrollen skal sikre, at de personer som til enhver tid befinder sig i centeret, er medlem af den klub/brugergruppe der må benytte faciliteterne j.v.f. fordelingsplanen, på det aktuelle tidspunkt.
  • Alle adgangschip er kodet således, at det kun giver brugeren adgang til faciliteterne i den tildelte tid j.v.f. fordelingsplanen.
  • Adgangen gælder kun for én sæson, dvs adgangen lukkes hvis medlemskabet er udløbet.
  • Adgangschip/kort er personligt og skal fremvises på forlangende.
  • Bortkomne adgangschip/kort kan kun erstattes ved køb af ny chip/kort.
  • Alle midler benyttes til drift og vedligeholdelse af fitnesscentrene.
  • Kultur og Fritidsforvaltningen kan til hver en tid revidere regnskabet ved kontrolbesøg.