EIF Fitnesscentre

EIF har i samarbejde med Egedal kommune indrettet 2 fitness-centre. Du kan som privat person blive medlem af EIF-Fitness, hvis du er aktivt medlem af en EIF medlemsforening i Egedal Kommune.

EIF råder delvis over lokalerne – Aktuelle åbningstider for EIF-medlemmer kan ses HER.

Guide til indmeldelse

Fitnesscenter – Smørum

Vores fitnesscenter er udstyret med kredsløbsmaskiner, styrketræningmaskiner, frie vægte samt måtter til udstrækning og anden træning.

Vi har valgt maskiner som tilgodeser de allervigtigste muskler indenfor styrketræning.

dsc_0024-475-jpg-1dsc_0021-475-jpg

Fitnesscenter – Ganløse

Centeret i Ganløse er helt nyindrettet i det tidligere håndbold-klublokale med splinternye både kredsløbsmaskiner, styrketræningsmaskiner samt frie vægte op til 24 kg, måtter og ribber. Endvidere har centeret 2 skitræningsmaskiner (Thorax-trainer) og 2 spinningcykler.

ganloese-fitnessimg_5065